Euroleague

Μίροτιτς: «Ωραίο συναίσθημα η πρόκριση, έχουμε μεγαλύτερους στόχους, μου αρέσει να παίζω στο ΟΑΚΑ»

Στην αξία της πρόκρισης της Μπαρτσελόνα στους «16» της Ευρωλίγκας στάθηκε ο Νίκολα Μίροτιτς μετά τη νίκη των «μπλαουγκράνα» επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Ο Νίκολα Μίροτιτς τόνισε πως είναι σημαντικό κι ωραίο να πετυχαίνεις τους αρχικούς στόχους σου στην Ευρωλίγκα, ζήτησε βελτίωση μέχρι την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης και τόνισε πως πάντα δίνει τον καλύτερό του εαυτό του και πως οι συμπαίκτες του τον βοηθούν στο να είναι κορυφαίος.

Αναλυτικά: «Είναι ωραίο συναίσθημα να ξέρεις ότι πέτυχες έναν στόχο σου, την πρόκριση στα πλέι οφ στην προκειμένη περίπτωση, μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός θα παλέψει για τη νίκη. Είναι κάτι που καταφέραμε, έχουμε, όμως, μεγαλύτερους στόχους και άλλα τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας για το τέλος της κανονικής περιόδου. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε ως ομάδα».

Ο ίδιος προτίμησε να αναφερθεί στην ομάδα όταν του τέθηκε το σχετικό ερώτημα για την απόδοσή του: «Πάντα λέω πως οφείλονται όλα στους συμπαίκτες μου, που μου δίνουν την μπάλα και στους προπονητές μου, που φτιάχνουν συστήματα για μένα. Απλά, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, να κάνω το καλύτερό μου παιχνίδι. Κάποιες φορές το ζητούμενο είναι να νιώθεις καλά και σήμερα έγινε αυτό, γιατί πάντα μου αρέσει να παίζω εδώ στο ΟΑΚΑ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x