Euroleague

Μίσιτς: «Το βραβείο του MVP δείχνει τη δύσκολη δουλειά και τις συνεχόμενες θυσίες»

Ο Βασίλιε Μίσιτς αναφέρθηκε στο βραβείο του MVP που κέρδισε για τη φετινή σεζόν στη Euroleague, αλλά και στα παιχνίδια με την ΤΣΚΚΑ Μόσχας.

Μετά από μία εξαιρετική σεζόν, η Εφές έφτασε στο Final Four της Κολωνίας, εκεί όπου την Παρασκευή (28/5, 19:00) θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την ΤΣΚΚΑ Μόσχας.

Ο ηγέτης των Τούρκων, Βασίλιε Μίσιτς, αναφέρθηκε στο ματς με τους Ρώσους, αλλά και στις δύο φετινές τους συναντήσεις στη regular season. Παράλληλα, μίλησε και για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στη Euroleague, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν το περίμενε και πως είναι επιβράβευση για όλα τα χρόνια της σκληρής δουλείας του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Μίσιτς:

Για το Final Four: «Όμορφο που βρίσκομαι εδώ και να εκπροσωπώ την Αναντολού Εφές. Τα δύο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν κάπως παράξενα. Στο δεύτερο συνειδητοποιήσαμε ότι μπορούμε να δώσουμε το 100% και να απαντήσουμε σε μία κακή ήττα. Αυτό που είναι σημαντικό να γίνει είναι να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και αυτό κάναμε και μετά την βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ».

Για το βραβείο του MVP: «Δεν το περίμενα. Είμαι πολύ χαρούμενος διότι σημαίνει πολλά για εμένα. Αυτό το βραβείο είναι τέσσερα χρόνια δουλειάς, δύσκολης δουλειάς με συνεχόμενες θυσίες. Έγινε όμως και πλέον το έχω αφήσει πίσω μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για την οικογένειά μου. Το πιο σημαντικό άτομο λείπει δυστυχώς, αλλά σίγουρα δεν μου δημιουργεί πίεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x