Euroleague

Μήτογλου: «Να δούμε το ματς με τη Φενέρ σαν να είναι τελικός - Να μην βάλουμε την έξτρα πίεση του Final Four»

Για το πού θα κριθεί ο ημιτελικός του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε μίλησε ο Ντίνος Μήτογλου στην κάμερα της Nova.

Τον τρόπο προσέγγισης που θα πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Φενέρμπαχτσε στον πρώτο ημιτελικό σχολίασε ο Ντίνος Μήτογλου στην κάμερα της Nova.

Ο Έλληνας φόργουορντ ανέφερε πως το ματς θα πρέπει να έχει αντιμετωπιστεί ως τελικός, ενώ εκτίμησε πως θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ντίνου Μήτογλου:

Για τον ημιτελικό: «Θα το αντιμετωπίσουμε ως τελικό και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για τη νίκη. Να τα δώσουμε όλα μέσα στο παρκέ για τη νίκη.

Να το αντιμετωπίσουμε ως ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Να μην αλλάξει η ρουτίνα μας και να μη βάλουμε αυτή την έξτρα πίεση του Final Four. Να το ευχαριστηθούμε, αλλά ταυτόχρονα να ξέρουμε και τη βαρύτητα του αγώνα. Το παιχνίδι θα κριθεί από το ποιος το θέλει πιο πολύ, στην άμυνα και στις μικρές λεπτομέρειες. Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι
».

Για τους Καλάθη και Παπαγιάννη: «Είναι δύο πολύ καλοί παίκτες, ήμασταν μαζί σε Παναθηναϊκό και Εθνική. Χαίρομαι που τους βλέπω, μιλήσαμε ξανά αλλά δεν είπαμε κάτι για το μεταξύ μας παιχνίδι».

@sporfm946 Ο Ντίνος Μήτογλου στην κάμερα του ΣΠΟΡ FM ενόψει του ημιτελικού της Euroleague #fypage #fyp??viral #fyp #euroleague #sporfm #panathinaikos #fener ? original sound - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x