Euroleague

Μήτογλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Στο τέλος τα κάναμε όλα σωστά - Αλλάξαμε την άμυνά μας και πήραμε το παιχνίδι»

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Πετρίδη για τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι στο Βελιγράδι.

Παρόλο που βρέθηκε στο -15 στην τέταρτη περίοδο, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μία επική ανατροπή και νίκησε τη Μακάμπι 99-92 στο Βελιγράδι, όντας πλέον μία «ανάσα» από το πλεονέκτημα έδρας.

Μετά την αναμέτρηση, ο Ντίνος Μήτογλου, που ήταν καθοριστικός στο ματς με 12 πόντους και 5 ριμπάουντ, μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Πετρίδη για τα στοιχεία που έκριναν αυτή τη σπουδαία νίκη των «πράσινων».

«Η Μακάμπι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Αρχίσαμε καλά το ματς αλλά μετά κάναμε μεγάλη κοιλιά. Αλλάξαμε την άμυνά μας και πήραμε το παιχνίδι. Το τελευταίο οκτάλεπτο πάλεψα και ξέρω ότι στην επίθεση τα πήρα όλα σωστά. Γυρίσαμε σωστά την μπάλα, βρήκαμε καλά σουτ και είχαμε γενικώς σωστές επιλογές.

Κάθε σουτ το σουτάρω, σήμερα μπήκαν και προχωράμε, δεν σκέφτομαι να βάλω τα μεγάλα σουτ. Στον πρωταθλητισμό δεν μπορείς να ελέγξεις κάποια πράγματα, οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά, η καταπόνηση είναι πάρα πολλή. Σε δύο μέρες έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, περιμένουμε να επιστρέψουν και οι τραυματίες»
, ανέφερε αναλυτικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x