Euroleague

Μήτογλου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Δείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε τον καθένα»

Νίκη-δήλωση ήταν για τον Παναθηναϊκό AKTOR αυτή κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως δήλωσε ο Ντίνος Μήτογλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Πανευτυχής με τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν ο Ντίνος Μήτογλου.

Ο διεθνής φόργουορντ τόνισε πως οι «πράσινοι» έδειξαν ότι μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ευρωλίγκα, ενώ μάλιστα ανέφερε ότι σε κανένα σημείο ματς πίστεψε ότι το «τριφύλλι» θα έχανε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντίνος Μήτογλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Πετρίδη:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη: «Τεράστια νίκη. Δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Εκμεταλλευτήκαμε το μπρέικ και ήταν μία κατάσταση που γενικά έχει επηρεάσει όλους. Δείξαμε τον χαρακτήρα και ότι δεν τα παρατάμε και ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μία τέτοια ομάδα».

Για το αν ήταν νίκη επιπέδου Final 4: «Το σωστό θα ήταν να πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Μας δίνει ψυχολογία, είμαστε ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι και σημαίνει πολλά».

Για το αν αγχώθηκε με την επιστροφή της Ρεάλ ματς: «Από το δεύτερο ημίχρονο πίστευα ότι δεν θα χάσουμε. Ούτε μία στιγμή πίστεψα ότι θα χάσουμε το ματς. Χάσαμε το Κύπελλο. Ο καθένας πήρε τον χρόνο του και εμφανιστήκαμε καλύτεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x