Euroleague

Μήτογλου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Δεν πιστέψαμε λεπτό ότι θα χάσουμε - Χαιρόμαστε που είδε τη νίκη από κοντά ο Γιαννακόπουλος»

Ο Ντίνος Μήτογλου ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM πως ο Παναθηναϊκός AKTOR πήρε μία από τις νίκες της χρονιάς, η οποία γεμίζει με αυτοπεποίθηση την ομάδα ενόψει της συνέχειας.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πήρε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη, αλώνοντας το Πριγκιπάτο και… τέζαρε τη Μονακό με σουτ του Γκριγκόνις σε νεκρό χρόνο (90-91).

Μια νίκη που δίνει έξτρα αυτοπεποίθηση στο «τριφύλλι» όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM και στον Γιώργο Πετρίδη ο Ντίνος Μήτογλου, με τον Έλληνα φόργουορντ να τονίζει πως άπαντες πίστευαν ως το τέλος πως θα πάρουν το ματς!

«Είναι μια τεράστια νίκη, τεράστια όμως. Κανείς δεν πίστευε ότι θα κερδίσουμε, μετά από τόσες ήττες στο τέλος και στην παράταση, πήραμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Μπράβο στον Γκρι που έβαλε ένα τόσο μεγάλο σουτ, μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και για το επόμενο ματς», είπε αρχικά.

Για τη φάση της νίκης: «Είδε δύο παίκτες μπροστά μου, με το που γύρισα ο Γκριγκόνις ήταν μόνος του, πήρε ένα μεγάλο σουτ και το έβαλε».

Για το ότι δεν σταμάτησαν να παλεύουν το ματς, παρότι βρέθηκαν με μεγάλη διαφορά πίσω στο σκορ: «Τα παιχνίδια που είχαμε χάσει στο τέλος, δεν πιστεύαμε ότι θα τα χάσουμε. Παλεύουμε για κάθε κατοχή, για να πάρουμε κάθε νίκη. Με το που επιστρέψαμε είπαμε ότι πάμε να το πάρουμε. Δεν πιστέψαμε λεπτό ότι θα χάσουμε».

Για την παρουσία του Δ. Γιαννακόπουλου στις κερκίδες: «Του δώσαμε τη νίκη της χρονιάς, μακάρι βέβαια να έρθουν και άλλες τέτοιες. Χαιρόμαστε που την είδε από κοντά».

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x