Το βράδυ της Παρασκευής (24/04) η Μονακό υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο για τον τελικό των play-in της Ευρωλίγκας, με τον νικητή να παίρνει το όγδοο και τελευταίο εισιτήριο των playoffs της διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό με μειονέκτημα έδρας.
Λίγο πριν το τζάμπολ της σπουδαίας αναμέτρησης, ο Άλφα Ντιαλό παρέλαβε το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού της χρονιάς μέσα σε αποθέωση.
Ο Αμερικανός φόργουορντ αποτέλεσε βασικό «γρανάζι» της άμυνας της ομάδας του, ενώ μέτρησε 11,9 πόντους και 4,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στα 38 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας.
?? Locked and loaded, ready for another playoff run.
— EuroLeague (@EuroLeague) April 24, 2026
Alpha Diallo earned Defensive Player of the Season, leaving his mark on that end of the floor. pic.twitter.com/PSvdTtdfac
Ladies and gentlemen...
— AS Monaco Basket ???? (@ASMonaco_Basket) April 24, 2026
Your @EuroLeague Best Defender of the Year !! ??
Congrats, Alpha! ??#RocaTeam #DagheMunegu #EveryGameMatters pic.twitter.com/IyJOlRRyX0
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






