Euroleague

«Άλωσε» το πριγκιπάτο του Μονακό η βασίλισσα Ρεάλ!

Με τον Χεζόνια να κάνει αδιανόητα πράγματα, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε σπουδαίο «διπλό» μέσα στο Μονακό (91-95) και παρέμεινε στην κορυφή της Ευρωλίγκας, περιμένοντας γκέλα του Ολυμπιακού!

Με μια απόλυτα... βασιλική εμφάνιση, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ονειρικό πέρασμα από το Μονακό, πήρε σπουδαίο «διπλό» (91-95) κόντρα σε μια από τις πιο επικίνδυνες ομάδες της διοργάνωσης και συνεχίζει να είναι στην κορυφή της Ευρωλίγκας!

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι Ισπανοί ανέβηκαν στο 16-7 και περιμένουν γκέλα του Ολυμπιακού κόντρα στην Εφές για να μείνουν ολομόναχοι πρώτοι, ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα του Ομπράντοβιτς έπεσε στο 14-9 και έμεινε στην πέμπτη θέση.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο φοβερός και τρομερός Μάριο Χεζόνια που είχε 30 πόντους, έξι ασίστ και έξι ριμπάουντ, ενώ από την άλλη πλευρά ο Μάικ Τζέιμς μέτρησε 23 πόντους με επτά ασίστ.



Με τον Μάικ Τζέιμς να ξεκινά δυναμικά με οκτώ πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, η Μονακό έβγαλε σκληράδα στο παρκέ, όμως με μπροστάρη τον Μούσα, η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε τις λύσεις με κάποιες βολές και βρέθηκε μπροστά (20-24). Η διαφορά διατηρήθηκε, όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν τις λύσεις και προσπέρασαν (31-30) στο δεύτερο δεκάλεπτο. Κάπου εκεί ο Χεζόνια πήρε μπροστά, έβαλε 15 πόντους σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (!), με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν ξανά τα ηνία με +4 (46-50).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με επιμέρους σκορ 12-1 υπέρ της Μονακό που «τούμπαρε» το ματς (58-51), αλλά τα τρίποντα των Γιούλ και Χεζόνια εξαφάνισαν τη διαφορά (60-59). Η ομάδα του Ομπράντοβιτς είδε ότι έπρεπε να προσέξει και κατάφερε να διατηρήσει τα κεκτημένα έστω και οριακά μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (71-70). Το παιχνίδι ήταν τρομερό ντέρμπι μέχρι το φινάλε, οι Μαδριλένοι έκαναν τη διαφορά, άντεξαν μέχρι το τέλος και με τον Κροάτη ως ηγέτη, έφυγαν με το «διπλό» (91-95).

Αναλυτικά τα στατιστικά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x