Euroleague

Χάνει Ολυμπιακό ο Βέστερμαν-Τρέχουν Τόμας και Χολ

Τις υπηρεσίες του Λέο Βέστερμαν θα στερηθεί για περίπου δύο εβδομάδες η Μονακό, ο οποίος θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι της άλλης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Τρέχουν να προλάβουν Χολ-Τόμας.

Η Μονακό υποδέχεται το βράδυ της Παρασκευής (29/10) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 7η αγωνιστική της Euroleague, με τον Ζβένταν Μίτροβιτς να καλείται να διαχειριστεί δύο σημαντικές απουσίες.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν γαλλικά Μέσα, οι Μονεγάσκοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Λέο Βέστερμαν και Γουίλ Τόμας, με τον δεύτερο να απουσιάζει και από το παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Παράλληλα, ο Νόντα Χολ έχει σπάσει τη μύτη του και δίνεται αμφίβολος.

Προβλήματα που επηρεάζουν τη Μονακό και για το παιχνίδι της άλλης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό (05/11), καθώς ο Βέστερμαν αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες λόγω προβλήματος στη βουβωνική χώρα χάνοντας οριστικά το παιχνίδι στο ΣΕΦ.

Από την άλλη, ο Τόμας θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τους «ερυθρόλευκους», με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο πως θα λείψει για περίπου 3-5 ημέρες.

Τη φετινή σεζόν, ο 29χρονος γκαρντ μετράει 6 πόντους και 3.5 ασίστ μέσο όρο σε έξι παιχνίδια, ενώ ο Τόμας έχει 8.3 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x