Euroleague

Μονέκε: «Φοβερός παίκτης ο Βεζένκοφ, θα είναι μια χαρά στους Κινγκς»

Ο φόργουορντ της Μονακό Τσίμα Μονέκε έκανε δηλώσεις για τον Σάσα Βεζένκοφ, τονίζοντας πως ο παίκτης του Ολυμπιακού θα μπορούσε άνετα να ανταποκριθεί στους Σακραμέντο Κινγκς.

Ακόμη ένας παίκτης της Ευρωλίγκας αποθέωσε τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Τσίμα Μονέκε, φόργουορντ της Μονακό που ήρθε στη γαλλική ομάδα στα μέσα της σεζόν, έκανε δηλώσεις στο BasketNews όπου στάθηκε μεταξύ άλλων στον παίκτη του Ολυμπιακού, σχολιάζοντας πως άνετα θα μπορούσε να παίξει στους Σακραμέντο Κινγκς.

Να σημειωθεί πως ο Μονέκε... σίγουρα ξέρει κάτι παραπάνω, αφού πριν πάει στη Μονακό αγωνιζόταν στους Κινγκς επομένως έχει έρθει σε επαφή με την ομάδα που χτίζει στο Σακραμέντο ο Μάικ Μπράουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Εξαρτάται πολύ από το πώς θα χρησιμοποιήσει τον Βεζένκοφ ο Μάικ Μπράουν (σ.σ. προπνητής των Κινγκς). Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει γιατί δεν χρειάζεται την μπάλα για να επηρεάσει το παιχνίδι. Σουτάρει εξαιρετικά και ελέγχει τα ριμπάουντ πολύ καλά. Αυτό που κάνει στην EuroLeague, θα βρουν τρόπο να το χρησιμοποιήσουν σωστά. Ελπίζω σε αυτόν. Είναι σπουδαίος παίκτης και θα είναι μια χαρά. Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα αν λένε την αλήθεια για το πώς θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x