Euroleague

Μούσα: «Αν ήμουν παίκτης του Ολυμπιακού θα μας φοβόμουν»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ντζάναν Μούσα για τη σειρά των αγώνων με τον Ολυμπιακό.

Παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αλλά στη συνέχεια ουσιαστικά επεσήμανε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν λόγους να φοβούνται τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ντζάναν Μούσα σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του είναι μια ομάδα που γνωρίζει πολύ καλά πώς να κατακτούν τίτλους και θα πρέπει οι ερυθρόλευκοι να φοβούνται το γεγονός αυτό.

«Είναι μια πολύ διαφορετική κατάσταση. Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη τώρα. Ήταν πρώτοι στην κανονική περίοδο. Εμείς βρεθήκαμε σε αυτή την κατάσταση εναντίον της Παρτιζάν και τώρα είμαστε στην κατάσταση που ήταν αυτοί εναντίον μας, αλλά έχουμε πολύ περισσότερο ταλέντο για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα παιχνίδια με μεγάλη αυτοπεποίθηση.
Αν ήμουν παίκτης του Ολυμπιακού, θα φοβόμουν εμάς, γιατί ξέρουμε πώς κερδίζονται οι τίτλοι στην Ευρωλίγκα και σε άλλα πρωταθλήματα. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις δύο συνεχόμενα παιχνίδια τον Ολυμπιακό, αλλά έχουμε τη φόρμουλα. Είναι μια σπουδαία ομάδα, με έναν εξαιρετικό προπονητή και πολύ ταλέντο, αλλά έχουμε και εμείς τις δυνάμεις μας για να κερδίσουμε τον αγώνα. Ο δρόμος είναι να είμαστε μαζί, να παλέψουμε μαζί, να παίξουμε έναν ακόμη τελικό αύριο και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι για να συνεχίσουμε να παλεύουμε για να βρεθούμε στο Final Four»,
ανέφερε και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις εναντίον μας όταν έχουμε Μαδριλένους στο πλευρό μας. Στην Movistar Arena είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις εναντίον μας και χρειαζόμαστε όλη τη βοήθεια των φιλάθλων μας. Αν κάνουμε πράγματα για να είναι με ενέργεια όπως εμείς στο γήπεδο, θα κερδίσουμε αύριο. Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, χρειάζεται μόνο ένα εκατοστό για να βάλει πόντους, έχει πολύ ταλέντο και είναι πολύ δύσκολο να τον αμυνθείς. Αλλά αυτό είναι ένα ομαδικό άθλημα. Δεν μας νοιάζει αν θα παίξει ο Φουρνιέ ή όχι. Θα το προετοιμάσουμε το ίδιο για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Ψυχολογικά είμαι καλά, θέλω να αντιμετωπίσω αυτό το τέλος της σεζόν παλεύοντας για αυτό το σήμα κάθε μέρα και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x