Euroleague

Μούσα: «Να κάνουμε το back-to-back, να σπάσουμε την κατάρα»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Μούσα στη συνέντευξη Τύπου…

Την επιθυμία όλων στη Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτήσει την Ευρωλίγκα για δεύτερη σερί σεζόν επεσήμανε ο Μούσα στη συνέντευξη Τύπου του τελικού.

Ο άσος της ισπανικής ομάδας μάλιστα αναφέρθηκε και στην κατάρα που υπάρχει που θέλει την ομάδα που τερματίζει πρώτη στην κανονική διάρκεια να μην παίρνει το τρόπαιο δηλώνοντας χαρούμενος που έχουν την ευκαιρία να τη σπάσουν .

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μούσα:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να κάνουμε το back to back. Δεν είναι εύκολο. Θα κάνουμε τα πάντα. Είμαι ενθουσιασμένος για τον τελικό»,.

Για την ομοιογένεια της Ρεάλ:

«Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Έχουμε κάνει τις καλύτερες κινήσεις, φέρνοντας τον καλύτερο πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη, τον Καμπάτσο. Μας βοήθησε πολύ. Όμως, γνωρίζω καλά τον Αταμάν και ξέρω τι μπορεί να πετύχει και πόσο σκληρούς να κάνει τους παίκτες του. Νομίζω πως όλοι προσαρμόστηκαν καλά στον Παναθηναϊκό και τους σεβόμαστε».

Για την κατάρα του πρώτου στη regular season που δεν παίρνει το τρόπαιο:

«Είναι ωραίο που θα έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε η πρώτη ομάδα που τo κάνει. Όμως, δεν υπάρχουν οι λέξεις φαβορί. Όπως είπε ο κόουτς, παίζουμε κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Προετοιμαστήκαμε 10 μήνες για αυτή τη στιγμή, θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε την νίκη».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του:

«Ήταν δύσκολες κάποιες στιγμές, ειδικά όταν γύρισα από το ΝΒΑ. Όταν ήμουν με τον Αταμάν στην Εφές ήταν μια πρόκληση για εμένα. Όμως, έμαθα πολλά. Στην Ισπανία με βοήθησαν για να γίνω MVP της κορυφαίας λίγκας στην Ευρώπη. Ευχαριστώ την Μπρεογκάν. Η Ρεάλ αποτελεί τρόπαιο για εμένα και μόνο που φοράω αυτή τη φανέλα. Είμαι στο peak μου, στην καλύτερη στιγμή μου»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x