Euroleague

Πέρασε από τη Βαυαρία και... αγγίζει το πλεονέκτημα έδρας η Μονακό!

Με τον Μάικ Τζέιμς να πρωταγωνιστεί (28π.), η Μονακό πέρασε από την έδρα της Μπάγερν (81-84) και ανέβηκε στο 21-11, αγγίζοντας το πλεονέκτημα έδρας.

Πέρασε από την έδρα της Μπάγερν (81-84) και βρίσκεται πολύ κοντά στο πλεονέκτημα έδρας η Μονακό!

Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς μπορεί να δυσκολεύτηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, απέναντι στους αδιάφορους Βαυαρούς, αλλά με τον Μάικ Τζέιμς σε ρόλο πρωταγωνιστή (28π.) και τον Έλι Οκόμπο να είναι εξαιρετικός στα κρίσιμα σημεία, έφυγε με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα από τη Γερμανία.

Μία νίκη στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια είναι αρκετή, σε περίπτωση που η Φενέρμπαχτσε επικρατήσει στην έδρα στην Μπασκόνια, για να έχουν το πλεονέκτημα οι Μοναγέσκοι, έχοντας, ωστόσο, δύσκολο πρόγραμμα, καθώς θα αντιμετωπίσει Παρτίζαν (εντός) και Εφές (εκτός).

Το ματς

Οι Μονεγάσκοι μπήκαν καλύτερα στο παρκέ και προηγήθηκαν με 9-2 στο 3’, με συνεχόμενους πόντους του Μοτεγιούνας. Οι Βαυαροί άρχισαν να παίρνουν μπρος και έκαναν το 13-11 στο 5’ και το 20-19 στο 8’, όμως το τέλος της πρώτης περιόδου βρήκε μπροστά τους φιλοξενούμενους με 23-22.

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι μπήκε φουριόζα στη δεύτερη περίοδο και έκανε το 30-23 στο 14’. Ωστόσο, με τον Μάικ Τζέιμς να βγαίνει μπροστά, η Μονακό προηγήθηκε 36-32 στο 17’, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα με 45-40 υπέρ του συνόλου του Σάσα Ομπράντοβιτς.

Στην τρίτη περίοδο, οι Μονεγάσκοι διατηρούσαν σταθερά τη διαφορά, με τον Μπλόσομγκεϊμ να κάνει το 53-46 στο 25’. Η Μπάγερν, όμως, παρουσιάστηκε αλλαγμένη στο τέλος αυτής και τελείωσε την τρίτη περίοδο προηγούμενη με 60-57.

Οι παίκτες της Μονακό μπήκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο για να πάρουν το παιχνίδι και με τους Μπράουν και Οκόμπο αρχικά, και τον Τζέιμς στη συνέχεια, να είναι «καυτοί», πήραν σε μία πολύ σημαντική νίκη με 84-81, αγγίζοντας πλέον το πλεονέκτημα έδρας.

Τα δεκάλεπτα: 22-23, 40-45, 60-57, 81-84

Αναλυτικά στατιστικά του αγώνα εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x