Euroleague

Στάση στο Μόναχο για Εφές!

Η Μπάγερν Μονάχου κόντρα σε όλα τα δεδομένα υπέταξε την Αναντολού Εφές με 81-78 για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ανύποπτη, αλλά σίγουρα σπουδαία επικράτηση πέτυχε η Μπάγερν Μονάχου επί της Αναντολού Εφές με 81-78 για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, παίρνοντας το πρώτο ροζ φύλλο για τη διοργάνωση.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Κάσιους Γουίνστον με 16 πόντους και 7 ασίστ. Ο Ισάακ Μπόνγκα κατέγραψε 12 πόντους, 8 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Στους 9 πόντους σταμάτησε ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς με 9 πόντους και 4 ασίστ.

Από την άλλη πλευρά, ξεχώρισε ο Βασίλιε Μίτσιτς με 24 πόντους και 4 ασίστ. Ακολούθησε ο Γουίλ Κλάιμπερν με 21 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Το ματς

Στην πρώτη περίοδο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο της αναμέτρησης , όμως οι άμυνες δεν άφησαν τον ρυθμό να πάρει τα ηνία και οι επιθέσεις ήταν σχετικά άστοχες για το επιθετικό ταλέντο που διαθέτουν. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που με καλάθι στην εκπνοή με τον Ισάακ Μπόνγκα έφεραν το ματς στα ίσα.

Το δεύτερο δεκάλεπτο συνεχίστηκε με τον ίδιο τρόπο και το προβάδισμα άλλαξε χέρια διαρκώς. Η παρουσία του Γουίλ Κλάιμπερν με τους 14 πόντους αποδείχθηκε κομβική για τον Εργκίν Αταμάν, όμως οι γηπεδούχοι είχαν τον τρόπο να μένουν κοντά, έχοντας απάντηση σε κάθε πρόκληση.

Στην επανέναρξη οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν προς στιγμής με +5 εξαιτίας ενός τριπόντου του Βασίλιε Μίτστιτς. Από εκεί και πέρα, οι περσινοί πρωταθλητές δεν εκμεταλλεύτηκαν το μομέντουμ και είδαν την Μπάγερν Μονάχου να καρτερεί την μία ευκαιρία που θα της παρουσιαζόταν.

Στην τελευταία περίοδο έγιναν πράματα και θάματα. Ο Κάσιους Γουίνστον είχε την ευκαιρία στο τέλος να σφραγίσει τη νίκη για την ομάδα του, όμως αστόχησε στην πρώτη από τις δύο βολές. Η Εφές επιχείρησε τρίποντο με τον Κλάιμπερν αρχικά, εφόσον ο Αντρέα Τρινκιέρι επέλεξε να μη γίνει φάουλ και μετέπειτα ο Κλάιμπερν προσπάθησε να στείλει το ματς στην παράταση. Τίποτα δεν άλλαξε, οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν στο τέλος, με τον ηλεκτρονικό πίνακα να αναγράφει 81-78.

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 38-39, 62-61, 81-78

Η στατιστική του αγώνα εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x