Euroleague

Μπάγερν Μονάχου: Aμφίβολος με Ολυμπιακό ο Ρούμπιτ

Πιο σοβαρός απ’ όσο είχε εκτιμηθεί δείχνει να είναι ο τραυματισμός του Όγκουστιν Ρούμπιτ, που εκτός απρόοπτου θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τον Ολυμπιακός (9/3).

«Γλυκόπικρη» γεύση άφησε το Final 4 του Κυπέλλου Γερμανίας στην Μπάγερν Μονάχου, αφού μπορεί να κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν αλλά έχασε με τραυματισμό τον Όγκουστιν Ρούμπιτ.

Ο Αμερικανός τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα στον ημιτελικό με την Άλμπα Βερολίνου (18/02) και έμεινε εκτός τελικού, με το πρόβλημα του να είναι πιο σοβαρό απ’ όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί, με αποτέλεσμα να είναι αβέβαιο το διάστημα που θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις των Βαυαρών.

Επιπλέον, ο τζένεραλ μάνατζερ της Μπάγερν, Μάρκο Πέσιτς μίλησε στη γερμανική τηλεόραση για τον τραυματισμό του 33χρονου λέγοντας: «Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα πράγματα, αλλά δεν δείχνει καθόλου καλό. Ποτέ ένας τραυματισμός σε αυτό το σημείο δεν είναι καλός».

Κάπως έτσι, όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την 28η αγωνιστική της EuroLeague (09/03), με τον Ρούμπιτ να στέκεται αρκετά άτυχος αφού βρισκόταν σε πολύ καλό μομέντουμ, ενώ είχε αναδειχθεί και MVP της EuroLeague για τον μήνα Ιανουάριο.

Επιμέλεια: Χρήστος Λόης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x