Παράπλευρη απώλεια για την Μπαρτσελόνα, μετά την ήττα από την Dubai BC, προέκυψε με τον τραυματισμό του Νταρίο Μπριθουέλα, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Συγκεκριμένα, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Ισπανός γκαρντ, ένα χτύπημα στον γλουτιαίο μυ που τον ενοχλεί και τον κρατάει εκτός δράσης για διάστημα μιας εβδομάδας.
Έτσι, ο Μπριθουέλα θα χάσει το αυριανό (23/10) παιχνίδι των «μπλαουγκράνα» κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας, για την 6η αγωνιστική της Euroleague, στη Βαρκελώνη.
Μάλιστα, ο 30χρονος γκαρντ έχει ήδη ξεκινήσει θεραπευτική αγωγή, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Ωστόσο, το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα εκτιμάει ότι είναι αμφίβολος για την «διαβολοβδομάδα» που ακολουθεί, στο διάστημα της οποίας οι Καταλανοί αντιμετωπίζουν την Αρμάνι Μιλάνο (28/10, εντός έδρας) και την Παρτίζαν (31/10, εκτός έδρας).
[?????????????????? ???????????]
— Barca Basket (@FCBbasket) October 22, 2025
El jugador Dario Brizuela es baixa per al partit d'aquest dijous davant Zalgiris Kaunas per unes molesties al muscul gluti dret, produides durant el partit de la setmana passada a Dubai.
El temps aproximat de recuperacio es de 7 dies. pic.twitter.com/PmnbBHEJy6
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






