Euroleague

Σκόρπισε την Μπάγερν και συνεχίζει ακάθεκτη η εντυπωσιακή Μπαρτσελόνα!

Πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση και μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Μπάγερν Μονάχου, η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη με 98-59 και συνεχίζει αήττητη (4-0) στη φετινή Ευρωλίγκα!

Έκανε επίδειξη δύναμης με επιβλητική νίκη κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και συνεχίζει ακάθεκτη στο ξεκίνημα της φετινής Ευρωλίγκας η Μπαρτσελόνα!

Οι «μπλαουγκράνα» πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, πανηγυρίζοντας τη μεγάλη νίκη με 98-59 το εντυπωσιακό επί των Βαυαρών, οι οποίοι βρέθηκαν να χάνουν με μεγάλες διαφορές από την πρώτη περίοδο και δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να προβάλουν ουσιαστική αντίσταση στους αντιπάλους τους.

Έτσι, η Μπαρτσελόνα συνεχίζει το εντυπωσιακό της ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα, παραμένοντας αήττητη στην κορυφή (4-0), ενώ οι Βαυαροί δεν έπεσαν στο 1-3.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Πάρκερ (15π, 6 ριμπ.), Βέσελι (14π) και Ερναγκόμεθ (11π, 7 ριμπ), ενώ για τους φιλοξενούμενους διψήφιος ήταν μόνο ο Ιμπάκα (13π, 8 ριμπ).

Το ματς

Η Μπαρτσελόνα έδειξε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης τις... άγριες διαθέσεις της, παίζοντας πολύ καλή άμυνα και επιτρέποντας στην Μπάγερν να σκοράρει μόλις μία φορά στα 4 πρώτα λεπτά. Μετά από έξι συνεχόμενους πόντους του Βέσελι και τρίποντα των Σατοράνσκι, Λαπροβίτολα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 12-2, πριν ο Ομπστ μειώσει σε 13-5. Η ομάδα του Γκριμάου όμως συνέχισε να «πυροβολεί» από το τρίποντο, ολοκληρώνοντας την πρώτη περίοδο ούσα μπροστά με 27-11!

Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου 98-59

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση στη δεύτερη περίοδο και μείωσαν σε 29-17, αλλά «μπλαουγκράνα» ξαναπάτησαν το γκάζι και ξέφυγαν με +18 (41-23), πριν πάνε στα αποδυτήρια μπροστά με 43-27, εκμεταλλευόμενη τα επιθετικά της ριμπάουντ και τα λάθη των αντιπάλων της.

Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου 98-59

Η επιθετική παράσταση της Μπαρτσελόνα συνεχίστηκε και στην τρίτη περίοδο, με την Μπάγερν να αδυνατεί να βρει επιθετικές λύσεις και τη διαφορά να φτάνει μέχρι και τους 30 πόντους (70-40). Με τα πάντα να έχουν κριθεί στην τελευταία περίοδο, οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να κάνουν και συντήρηση δυνάμεων, φτάνοντας με περίσσια άνεση στο τελικό 98-59.

Τα δεκάλεπτα: 27-11, 43-27, 70-40, 98-59

Τα στατιστικά του αγώνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x