Euroleague

Μποζίκας: «Δεν σημαίνει κάτι η νίκη, μαραθώνιος η Euroleague»

Στο ότι η Euroleague συνιστά έναν μαραθώνιο στάθηκε ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας, μετά τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα.

Χαμηλά κρατούν... την μπάλα στον Ολυμπιακό, παρά το σπουδαίο «διπλό» (70-80) επί της Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα της Euroleague. Σ' αυτό το κλίμα κινήθηκε στις δηλώσεις του και ο Γιώργος Μποζίκας, ο οποίος υπογράμμισε ότι η νίκη των Πειραιωτών δεν σημαίνει κάτι, καθώς -όπως τόνισε- η διοργάνωση συνιστά έναν μαραθώνιο.

Την ίδια στιγμή, ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα στάθηκε στο παιχνίδι της ομάδας του, το οποίο ανέφερε ότι βασίστηκε στο πλάνο που είχαν σχεδιάσει οι «ερυθρόλευκοι».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γιώργου Μποζίκα στην κάμερα της NOVA:

«Ο Λαρεντζάκης δεν είναι η πρώτη φορά που πιστεύει στο εαυτό του. Στο πρώτο ημίχρονο έχασε τα σουτ, αλλά δεν έχασε την αυτοπεποίθηση του. Στο δεύτερο ήταν πιο εύστοχος, αλλά όλα αυτό είναι ομαδική δουλειά. Το σημαντικό είναι το δεύτερο ημίχρονο, στο πρώτο είχαμε αμυντική προσέγγιση, στο δεύτερο κυκλοφορήσαμε την μπάλα απέναντι σε μια δύσκολη άμυνα. Παίξαμε ομαδικά. Η νίκη δε σημαίνει κάτι. Είναι σημαντικό πώς ξεκινάς, αλλά η Euroleague είναι μαραθώνιος. Ήρθαμε παίξαμε όπως είχαμε σχεδιάσει, δίκαια πήραμε τη νίκη με βάση την εικόνα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x