Euroleague

Μπαρτσελόνα: Προπονήθηκε ο Καλάθης!

Στην πρωινή προπόνηση της Μπαρτσελόνα, παραμονές του τελικού με την Αναντολού Εφές, συμμετείχε ο Νικ Καλάθης.

Πολύ ευχάριστα νέα για την Μπαρτσελόνα, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του τελικού της φετινής Ευρωλίγκας απέναντι στην Αναντολού Εφές (30/5, 21:30).

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Νικ Καλάθης έλαβε κανονικά μέρος στην πρωινή προπόνηση και έτσι αναμένεται να βρίσκεται στη δωδεκάδα του μεγάλου αγώνα, εφόσον φυσικά το αποφασίσει αυτό ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο διεθνής γκαρντ είχε υποστεί διάστρεμμα μερικά λεπτά πριν τη λήξη του ημιτελικού με την Αρμάνι Μιλάνο και μέχρι πρότινος η συμμετοχή του ήταν εξαιρετικά αμφίβολη. Ωστόσο, το θετικό για τον παίκτη, αλλά και για τους «μπλαουγκράνα», είναι πως δεν πειράχτηκαν οι σύνδεσμοι του ποδιού του και όπως φαίνεται ανταποκρίθηκε στη θεραπεία του.

Ο τραυματισμός αυτός ήταν πιθανό να κοστίσει στον Καλάθη την πρώτη του απουσία από ματς Ευρωλίγκας, μετά τον Δεκέμβριο του 2017 και ένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x