Euroleague

Μπαρτζώκας: «Δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να νικήσουμε ένα παιχνίδι που είχε ένταση playoffs»

Στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του για να φτάσει στη νίκη κόντρα στη Μονακό, στάθηκε σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα στο ΣΕΦ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Μονακό για τη 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του για να φτάσει μέχρι την πολυπόθητη νίκη σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση που θύμιζε playoffs, ενώ στάθηκε στις εμφανίσεις των ΜακΚίσικ, Πίτερς και Φαλ!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού:
«Θα συμφωνήσω με τον Σάσα Ομπράντοβιτς. Η ένταση ήταν για ένα τυπικό παιχνίδι των playoffs. Καταφέραμε να κερδίσουμε. Δεν ήταν εύκολο όταν οι αντίπαλοί μας είχαν 14 επιθετικά ριμπάουντ. Ακόμα και με αυτό το πρόβλημα, καταφέραμε να νικήσουμε. Δείξαμε χαρακτήρα.

Συγχαρητήρια στα παιδία, παρότι δεν είχαμε πολλούς παίκτες σε καλή μέρα. Δεν είναι εύκολο να νικήσεις τη Μονακό, που τώρα, αυτήν τη στιγμή, νομίζω είναι στο top-3 της Ευρώπης. Ο Μακίσικ επιστρέφει στον παλιό καλό εαυτό του και είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Ο Κάναν ήταν σημαντικός, ο Πίτερς επίσης και φυσικά αυτό που έκανε ο Φαλ. Όλοι συνεισέφεραν σε μία νίκη που εκτιμώ πολύ»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x