Euroleague

Μπαρτζώκας: «Έπρεπε να ξεκινήσουμε καλύτερα, είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας»

Στο κακό πρώτο ημίχρονο απέδωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ Μαδρίτης, λέγοντας ότι είναι υπερήφανος για την ομάδα του.

Εμφανώς απογοητευμένος με την ήττα (87-76) του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του Final Four ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος την απέδωσε στο κακό πρώτο ημίχρονο, αλλά παράλληλα τόνισε πως είναι υπερήφανος για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Ήταν μεγάλη η προσπάθεια που κάναμε για να επιστρέψουμε, όμως δεν ήταν αρκετό. Έπρεπε να ξεκινήσουμε στο πρώτο μέρος με τον ίδιο τρόπο όπως κάναμε στο δεύτερο. Τους αφήσαμε να βρουν αυτοπεποίθηση, σούταραν πολλά τρίποντα ελεύθερα. Είναι μία ομάδα που ξέραμε ότι αν βρουν ρυθμό απ’ έξω, θα ήταν δύσκολο να προσαρμοστούμε μετά.

Έβαλαν μερικά δύσκολα σουτ, ειδικά ένα του Μούσα που θυμάμαι. Κάναμε και λάθη στο τέλος που έκριναν το παιχνίδι. Είμαι ευγνώμων σίγουρα για τους παίκτες μου, τους οπαδούς μας που ταξίδεψαν έως εδώ. Δώσαμε τα πάντα φέτος. Δεν ήταν αρκετό για να πάμε στον τελικό, αλλά είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x