Euroleague

Μπαρτζώκας: «Έχουμε κορμό για το μέλλον, οι προσθήκες θα είναι 2-3»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προανήγγειλε μικρές... πινελιές στο ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν.

Αν και δεν κρύβει πως ήλπιζε σε κάτι παραπάνω στο Final 4, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε σαφές πως δεν έχει παράπονο από την πορεία του Ολυμπιακού μέχρι το Βελιγράδι. Μάλιστα, τόνισε πως η ομάδα του έχει έναν καλό κορμό για το μέλλον και δεν θα χρειαστούν πάνω από 2-3 προσθήκες το καλοκαίρι. Αναλυτικά, ο 57χρονος τεχνικός μίλησε για:

-τον μικρό τελικό: «Προφανώς ήταν ένα παιχνίδι που δεν έδινε τίποτα. Παίξαμε για την περηφάνια μας. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, για μικρός τελικός».

-τη στήριξη του κόσμου: «Θα ήθελα να να σταθώ σε 2 πράγματα, πόσο ευγνώμων νιώθω για τον κόσμο και την στήριξή του ακόμα και σήμερα, που μας στήριξε σε παιχνίδι χωρίς ενδιαφέρον. Είναι δύσκολο να το περιγράφουμε με λόγια. όχι μόνο από αγωνιστικής πλευράς ,που παίζει καλά και κερδίζει. Υπάρχει εκτίμηση από τον κόσμο. Δείχνει τη συνοχή και συνεκτικότητα υπάρχει. Υπάρχει πάθος, έλλειψη εγωισμού και δείχνουν ότι απολαμβάνουν να παίζουν για την φανέλα. Βλέπει ενθάρρυνση του ενός στον άλλο, ο Πρίντεζης ήταν βοηθητικός με ρους άλλους. Ο κόσμος έχει ένστικτο και το καταλαβαίνει».

-τον Γιώργο Πρίντεζη: «Ένιωσε την ευλογία να τον εκτιμάει ο κόσμος με αυτόν τον τρόπο στο πιθανότατα τελευταίο παιχνίδι του στην Euroleague. Για εμάς είναι σημαντικό να τελειώσουμε την σεζόν σωστά στο πρωτάθλημα. Θέλαμε κάτι παραπάνω στην Euroleague, αλλά δεν παραπονιόμαστε για αυτό που έχουμε πετύχει».

-την αστοχία στο τρίποντο και αν τον προβληματίζει ενόψει playoffs πρωταθλήματος: «Τα αποδίδω καθαρά στην απειρία που είχαμε. Κάποιοι παίκτες ένιωσαν μεγαλύτερο βάρος απ αυτό που έπρεπε. Δεν σουτάραμε καλά και πάντα είναι σημαντικό το ποσοστό στο τρίποντο. Έχουμε πολλούς καλούς σουτέρ. Δεν με προβληματίζει για τη συνέχεια της σεζόν».

-τις προσθήκες που σκέφτεται για τη νέα σεζόν: «Έχουμε έναν καλό πυρήνα παικτών για τη νέα σεζόν. Ο Γιώργος είναι 37 ετών, όμως έχουμε καλό πυρήνα παικτών. Οι προσθήκες θα είναι 2-3 παίκτες. Θα σταθούμε στον υπάρχον κορμό που έχουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x