Euroleague

Μπαρτζώκας: «Ιστορική στιγμή για την ομάδα μας, ελπίζω να πάρουμε και το τρόπαιο»!

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στιγμές μετά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το «θαύμα» στο... φλεγόμενο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς επικράτησε για δεύτερη φορά της Άστον Βίλα και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του Europa Conference League!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του μπασκετικού Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για την ιστορική αυτή στιγμή των «ερυθρόλευκων», συνδυάζοντας την χθεσινή και τη σημερινή πρόκριση!

Μάλιστα, ερωτηθείς για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, τόνισε πως σαν άνθρωπος από τη χώρα των Βάσκων ταιριάζει πολύ στην ψυχοσύνθεση του Ολυμπιακού!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Δεν θέλω να κλέψω τη δόξα των ανθρώπων που έκαναν φανταστική χρονιά. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια, είμαι πολύ χαρούμενος όπως όλοι οι Ολυμπιακοί. Το αποψινό συνδυάστηκε με τη δική μας χθεσινή πρόκριση, σε ένα ευχάριστο διήμερο για τους οπαδούς μας!


Για να είμαι ειλικρινής περίμενα πιο δύσκολο αγώνα σήμερα. Η Άστον Βίλα είναι φοβερή και πολύ δύσκολη ομάδα και το γεγονός πως ο Ολυμπιακός κέρδισε καθαρά δείχνει και τη φετινή του ποιότητα. Μας χαροποιεί όλους που φτάσαμε σε ένα επίπεδο να παίζουμε με τέτοιους αντιπάλους και να είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί και τελικά να παίξουμε έναν τελικό. Είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα μας, ελπίζω να πάρουμε και το τρόπαιο!

Ο Μεντιλίμπαρ έχει αλλάξει τεχνικά τον Ολυμπιακό. Δείχνει ότι έχει τεράστιες γνώσεις, το λένε άλλωστε η πορεία και τα τρόπαιά του. Δένει με την ψυχοσύνθεση των δικών μας οπαδών, ως Βάσκος».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x