Euroleague

Μπαρτζώκας: «Κάναμε κακό παιχνίδι, ποντάραμε μόνο στη φανέλα μας στην Ευρώπη»

Στην κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης απέδωσε τη «βαριά» ήττα από τη Μονακό στη Γαλλία ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού πάλεψαν μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, αφού στο δεύτερο δέχτηκαν το 29-9 επιμέρους σκορ, και πως πόνταραν μόνο στις φανέλες που φόραγαν, στάθηκε στο γεγονός πως στην Ευρωλίγκα μπορεί να χάσεις από οποιονδήποτε και έδωσε το σύνθημα για το ματς της Παρασκευής κόντρα στη Βιλερμπάν.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στη Μονακό για τη νίκη, την άξιζε. Ήταν κακή βραδιά για εμάς. Στο πρώτο δεκάλεπτο, το σκορ ήταν ισόπαλο και κάναμε φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα. Βγήκαμε να παίξουμε χωρίς μαχητικό πνεύμα και περιμέναμε ότι θα νικήσουμε με τις φανέλες.

Κάποιοι πήραν δύσκολα μακρινά σουτ... Βλέποντας το σκορ και τις περιόδους, η δεύτερη ήταν 29-9 και ήταν πολύ άσχημη για εμάς. Ήταν κακό παιχνίδι και είχαμε πολλούς παίκτες σε κακή βραδιά. Αυτή είναι η Ευρωλίγκα, μπορείς να νικήσεις και να χάσεις παντού. Πρέπει να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Βιλερμπάν, να επανέλθουμε στις αρχές μας και να θυσιαστούμε στο παιχνίδι. Κόντρα στη Μονακό δεν κάναμε καμία θυσία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x