Euroleague

Μπαρτζώκας: «Χάσαμε πολλά ριμπάουντ και δεν σουτάραμε καλά, αλλά ήμασταν ανταγωνιστικοί»

Στην απώλεια των πολλών ριμπάουντ σε άμυνα και επίθεση απέδωσε την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Μαδρίτη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως το μας ήταν δύσκολο, όπως το περίμεναν, θεωρεί πως ο κόσμος «έσπρωξε» τη Ρεάλ στα δύσκολα, στάθηκε στο φόβητρο Ταβάρες κάτω από τα δύο καλάθια και στα τελευταία άστοχα σουτ, ενώ θεωρεί πως ήταν ανταγωνιστικοί μετά τα τόσα κρούσματα κορωνοϊού που αντιμετώπισαν τις τελευταίες μέρες.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως το περιμέναμε να είναι. Ήταν σημαντικό για εμάς να μπορέσουμε να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας μετά το πρώτο ημίχρονο. Γνωρίζαμε ότι η Ρεάλ θα ασκήσει μεγάλη πίεση και ο κόσμος θα προσπαθούσε να τους βοηθήσει να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Τους επιτρέψαμε να πάρουν πολλά ριμπάουντ σε άμυνα και επίθεση και έπρεπε να σουτάρουμε καλύτερα την μπάλα, παρ’ όλο που κάναμε μόλις έξι λάθη. Για να νικήσεις μία ομάδα που έχει τον Ταβάρες στη σύνθεσή της, θα πρέπει να έχεις μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό που είχαμε εμείς σήμερα.

Πιστεύω ότι τελικά ήταν παιχνίδι του ενός σουτ. Είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε μπροστά, δημιουργήσαμε ένα ελεύθερο σουτ. Όμως, αστοχήσαμε και τελικά χάσαμε με οκτώ. Μετά τα 13 κρούσματα κορωνοϊού τις τελευταίες 20-25 μέρες ήταν σημαντικό για εμάς να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Χάσαμε την ενέργειά μας στο δεύτερο μέρος, ειδικά στην τέταρτη περιόδο, το οποίο είναι πρόβλημα του κορωνοϊού. Μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση, θα γινόμαστε καλύτεροι ξανά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x