Euroleague

Μπέικον: «Θα μας βοηθήσουν οι νέοι παίκτες»

Ο Ντουέιν Μπέικον μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ (10/2) και στάθηκε στο τι πρέπει να βελτιώσουν οι «πράσινοι για να πάρουν τη νίκη.

Να μπει καλά από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, χωρίς να καθυστερήσει να βρει ρυθμό, θα πρέπει ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Βαλένθια, αν θέλει να πάρει τη νίκη στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με όσα είπε ο Ντουέιν Μπέικον.

«Θα είναι σίγουρα ένα σκληρό παιχνίδι. Όμως με τις προσθήκες νέων παικτών αλλά και τους παλαιότερους νομίζω θα είμαστε εντάξει. Έχουμε, ιδιαίτερα με τους νέους παίκτες, κάποια κομμάτια που μπορούν να μας βοηθήσουν πολύ. Απλά θα πρέπει να ενώσουμε τα κομμάτια μέσω των προπονήσεων και να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο στο παρκέ», τόνισε αρχικά.

Όσο για το τι θα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός καλύτερα σχετικά με το ματς του πρώτου γύρου στη Βαλένθια, ανέφερε ότι, «να μην αργήσουμε να μπούμε στον αγώνα. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στο πρώτο παιχνίδι, υπήρχαν εναλλαγές στο σκορ. Μετά, στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε πίσω και έπρεπε να επιστρέψουμε και καταφέραμε να πάμε τον αγώνα στην παράταση. Αν μπορούμε να το αποφύγουμε αυτό και να βγούμε απ’ την αρχή και να παίξουμε 40 λεπτά καλού μπάσκετ, δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x