Euroleague

Μπόλντγουιν: «Θα κερδίσουμε και εκτός έδρας κάποια στιγμή»

Ο Γουέιντ Μπόλντγουιν πιστεύει πως η Μακάμπι θα κερδίσει εκτός έδρας εάν παίξει όπως με τον Ολυμπιακό την Τρίτη το βράδυ.

Το γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει πάρει το «ροζ φύλλο» ακόμα μακριά από το «Γιαντ Ελιάου» δεν αγχώνει τον Γουέιντ Μπόλντγουιν. Ο αμερικάνος γκαρντ θεωρεί πως αργά η γρήγορα η ομάδα του θα κερδίσει εκτός έδρας, και εάν αγωνιστούν όπως με τον Ολυμπιακό τότε η νίκη είναι σχεδόν σίγουρη.

«Θα κερδίσουμε κάποια στιγμή εκτός έδρας, είναι τόσο απλό. Ο αγώνας απέναντι στον Ερυθρό θα είναι πολύ απαιτητικός, έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους και έναν πολύ έμπειρο και καλό προπονητή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά», δήλωσε αρχικά ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

«Δεν είναι μυστικό ότι δεν αποδίδουμε καλά εκτός έδρας, αλλά εάν παίξουμε για 40 λεπτά όπως με τον Ολυμπιακό στην τελευταία περίοδο τότε η ομάδα μας δεν έχει ταβάνι», τόνισε ο 26χρονος Αμερικανός.

Υπενθυμίζεται, ότι η Μακάμπι θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι σήμερα το απόγευμα (24/11) στις 18:30 για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x