Euroleague

Μπομπουά: «Πάντα είναι σκληρός αντίπαλος ο Παναθηναϊκός, είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε»

Ο Ροντρίγκ Μπομπουά θυμήθηκε την ήττα της Αναντολού Εφές από τον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο και προανήγγειλε… μάχη γιατί, όπως τόνισε, η ομάδα του θέλει τη νίκη!

Αποφασισμένος για… εκδίκηση αλλά έτοιμος για «μάχη» είναι ο Ροντρίγκ Μπομπουά, όπως φάνηκε από τα λεγόμενά του στο περιθώριο του ματς της Αναντολού Εφές με τον Παναθηναϊκό!

Με τον Γάλλο γκαρντ να μην ξεχνάει πως η τουρκική ομάδα ηττήθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ και να επισημαίνει ότι οι «πράσινοι» είναι πάντοτε… σκληρό καρύδι.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Μας κέρδισαν στην Αθήνα, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Θέλουμε να φτάσουμε ψηλότερα στη βαθμολογία, οπότε πρέπει να συγκεντρωθούμε πολύ καλά και να πάρουμε τη νίκη στο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Μπομπουά.

Και συμπλήρωσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα ένας σκληρός αντίπαλος. Άρα θα είναι ένα καλό παιχνίδι για τους φιλάθλους την Παρασκευή. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε, να παλέψουμε για 40 λεπτά στο παιχνίδι και ελπίζουμε να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x