Euroleague

Μπουντούρης στον bwinΣΠΟΡ FM: «60-40 οι πιθανότητες του Ολυμπιακού»

Ο Νίκος Μπουντούρης δίνει μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον Ολυμπιακό απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο να προκριθεί απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, αλλά δεν μπορεί να βασιστεί μόνο στο πλεονέκτημα έδρας πριν το αποψινό Game 5 στο ΣΕΦ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Μπουντούρης. Ο παλαίμαχος γκαρντ μίλησε στον Μιχάλη Τσόχο για:

-το πού μπορεί να κριθεί το αποψινό ματς: «Υπάρχουν πολλές παράμετροι. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, αλλά και οι δύο ομάδες έχουν εμπειρία να το διαχειριστούν. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έχει ένα 60% να κερδίσει και να προκριθεί. Θα θέλαμε να πούμε ότι θα κριθεί στην ένταση και στον τσαμπουκά, αλλά αυτό από ένα σημείο και μετά δεν φτάνει. Οι παίκτες πλέον δεν επηρεάζονται τόσο εύκολα».

-την αγωνιστική προετοιμασία των ομάδων: «Οι πληροφορίες που έχουν οι παίκτες σε μια τέτοια σειρά αγώνων είναι πάρα πολλές. Είναι σκάκι προπονητικό και κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ελπίζω να δούμε ένα ωραίο παιχνίδι και να κερδίσει ο Ολυμπιακός».

-το πώς προετοιμάζεται ατομικά ένας παίκτης για ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι: «Σε έναν παίκτη αυτού του επιπέδου δεν επηρεάζεται το καθημερινό πρόγραμμα πριν από ένα τέτοιο παιχνίδι. Ακολουθείς το πρόγραμμά σου και συγκεντρώνεσαι όσο πλησιάζει το παιχνίδι. Πρέπει να φας καλά και να κοιμηθείς καλά. Όσο πεζό κι αν φαίνεται, πριν από τέτοια ματς πρέπει να βάλεις προτεραιότητα έναν καλό ύπνο, μια καλή ταινία το βράδυ, ένα καλό φαγητό…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x