Euroleague

Μποζίκας: «Δεν υπάρχει ομάδα στην Ευρωλίγκα που να θέλει να μας αντιμετωπίσει»

Όσα δήλωσε ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας, μετά την άνετη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Βιλερμπάν.

Δηλώσεις μετά την άνετη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Βιλερμπάν για την 31η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, έκανε ο άμεσος συνεργάτης του Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας.

Αφού αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Γάλλους, μίλησε για το πλεονέκτημα έδρας που εξασφάλισαν οι «ερυθρόλευκοι» ενόψει playoffs και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ έκλεισε λέγοντας ότι καμία ομάδα της Ευρωλίγκας δεν θα ήθελε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάναμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι αμυντικά, πιέσαμε την μπάλα, οδηγήσαμε σε λάθη και δύσκολα σουτ τη Βιλερμπάν. Στην επίθεση ξεκινήσαμε με όρεξη και ταχύτητα, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα στην πρώτη περίοδο και βρήκαμε ρυθμό. Μόνο στο δεύτερο δεκάλεπτο χάσαμε κάποια ελεύθερα καλάθια και δημιουργήθηκε εκνευρισμό στο ημίχρονο, αλλά πιστεύω και στο δεύτερο μέρος δείξαμε ότι αντιμετωπίσαμε σοβαρά το παιχνίδι».

Για το πλεονέκτημα έδρας και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Δουλέψαμε όλοι ομαδικά και είναι πολύ σημαντικό ότι σε αυτή την τόσο δύσκολη Ευρωλίγκα δείξαμε σταθερότητα όλη την χρονιά. Με τον Παναθηναϊκό θα είναι γεμάτο το γήπεδο και θέλουμε να διατηρήσουμε το καλό μομέντουμ που έχουμε. Το χειρότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε τώρα είναι το να χαλαρώσουμε. Αυτή την στιγμή πρέπει να αυξήσουμε τον ρυθμό μας ώστε να είμαστε έτοιμοι για τα δύσκολα παιχνίδια των playoffs».

Για το αν ο Ολυμπιακός θα διαλέξει αντίπαλο ενόψει playoffs: «Η ιστορία έχει δείξει ότι ο μόνος τρόπος να κερδίσεις τίτλους, είναι να κερδίσεις τους καλύτερους. Δεν φοβόμαστε ούτε θέλουμε να αποφύγουμε κάποιον αντίπαλο, η ομάδα μας έχει κερδίσει τον σεβασμό με τις εμφανίσεις της. Πάντα θέλουμε να παίζουμε τους καλύτερους και να τους κερδίζουμε. Όποιος και αν έρθει θα τον αντιμετωπίσουμε, έχοντας την πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Δεν υπάρχει ομάδα στην Ευρωλίγκα που να θέλει να μας αντιμετωπίσει. Έχουμε μια πάρα πολύ δυνατή έδρα και εκτός έχουμε πολλές νίκες. Όταν είμαστε καλά δεν υπάρχει ομάδα να μας κερδίσει. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να παίξουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια σαν τελικούς, παρότι είναι αδιάφορα βαθμολογικά, για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x