Euroleague

Μποζίκας: «Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα για 40 λεπτά και βρήκαμε ρυθμό από το ομαδικό μας παιχνίδι»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας, μετά την επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Ζαλγκίρις.

Δηλώσεις μετά την άνετη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Ζαλγκίρις για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, έκανε ο Γιώργος Μποζίκας.

Ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα στάθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία των «ερυθρόλευκων», ενώ αναφέρθηκε και στις εμφανίσεις των Παπανικολάου και ΜακΚίσικ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ευχαριστούμε το ιατρικό επιτελείο και τον Παπανικολάου που αγωνίστηκε με πόνους στη μέση. Με ένεση. Και έδωσε απίστευτες μάχες. Και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Εμείς από τη μεριά μας είχαμε τον έλεγχο του αγώνα για 40 λεπτά. Πιέσαμε πολύ πάνω στη μπάλα. Δεν αφήσαμε αμαρκάριστο σουτ.

Δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στην άμυνα μας για μεγάλο μέρος του ματς. Τους οδηγήσαμε σε λάθη και στην επίθεση μέσα από το ομαδικό μας παιχνίδι βρήκαμε ρυθμό, ευστοχήσαμε σε σουτ και πήραμε μια καλή διαφορά.

Ο ΜακΚίσικ έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια κατά τη διάρκεια της σεζόν. Έχει πολύ μεγάλο κίνητρο για να επανέλθει πλήρως και να βοηθήσει την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς και πιστεύω ότι είναι έτοιμος και πνευματικά και σωματικά για να μας βοηθήσει περισσότερο»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x