Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Εφες Αναντολού για την 3η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague και για να πάρει την νίκη θα πρέπει να κάνει το καλύτερο δυνατό, το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με τον Μάικ Μπράμο.
Ο παίκτης του Παναθηναϊκού τόνισε αρχικά: «Η Εφές είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το ηθικό μας είναι υψηλό έπειτα το 2-0, αλλά η φάση έχει 14 αγωνιστικές και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να καταφέρουμε να κερδίσουμε κι αύριο (17/1)»,
Όσο για το πως θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι "πράσινοι" το ματς; Ο Έλληνας διεθνής είπε: «Είναι λάθος να βλέπουμε τη βαθμολογία. Θα πρέπει να μπούμε στο παρκέ με το κεφάλι χαμηλά και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






