Euroleague

Μπράμος: «Θέλαμε τη νίκη, με κάθε τρόπο»

Ο Μάικ Μπράμος δεν έδειξε να νοιάζεται που ο Παναθηναϊκός δεν απέδωσε όμορφο μπάσκετ, αφού έφτασε στο ζητούμενο της νίκης απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Η νίκη είναι αυτό που μετρά κι όχι η εμφάνιση, όπως τόνισε ο Μάικ Μπράμος μετά το 69-63 του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε, κάτι που θέλαμε να κάνουμε με κάθε τρόπο», δήλωσε ο ομογενής φόργουορντ που είχε καθοριστική συμβολή στη νίκη της ομάδας του.

Όσο για το πώς αντεπεξήλθε ο Παναθηναϊκός στους τραυματισμούς, είπε: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για να πάρουμε την πρόκριση στους 16. Αν σκεφτόμασταν τους τραυματισμούς, θα επηρεαζόμασταν. Έχουμε ένα ρόστερ με μεγάλο βάθος και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τις απουσίες. Όταν σκέφτεσαι τα προβλήματά σου, αυτό σου κάνει κακό».

Τέλος, για το πώς… αντέχει την κόπωση από τα συνεχή παιχνίδια, τόνισε: «Είναι βαρύ το πρόγραμμα, αλλά έτσι είναι η δουλειά μας. Όλοι είναι σε παρόμοια θέση. Πρέπει να συνεχίσεις να παλεύεις και να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x