Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 84-71 της Βίρτους Μπολόνια στο «Telekom Center Athens», βελτιώνοντας το ρεκόρ του σε 13-8 στην Ευρωλίγκα!
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο εκ των πρωταγωνιστών για τους «πράσινους» στην αναμέτρηση, Κέντρικ Ναν, στάθηκε στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να αντιμετωπίσει το μαρκάρισμα των αντιπάλων του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Αφοσιωθήκαμε στην άμυνα. Παίξαμε άμυνα 40 λεπτά και αυτό έκανα κι εγώ. Ήταν μια πολύ καλή ομαδική, αποτελεσματική δουλειά. Η αποστολή μου ήταν να αναλάβω έναν παίκτη και να τον εξουθενώσω.
Δουλεύω το παιχνίδι μου, σήμερα έπαιξα άμυνα. Οι αντίπαλοι μου κλείνουν το αριστερό χέρι, δουλεύω το δεξί και προσπαθώ να είμαι αποτελεσματικός και μ’ αυτό».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






