Euroleague

Ναν: «Έχουμε μια γλυκιά ισορροπία με τον Σλούκα - Πήραμε προσωπικά τις ήττες από τον Ολυμπιακό»

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε για την πορεία του Παναθηναϊκού AKTOR στην Ευρωλίγκα αλλά και για το επερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακο (15/04).

Ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR επικράτησε με σκορ 84-75 της Άλμπα και «σφράγισε» τη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας στην Ευρωλίγκα, με MVP τον Κέντρικ Ναν, που σκόραρε 28 πόντους, ρεκόρ καριέρας του στη διοργάνωση.

Ο πρώην NBAer μίλησε στο Amerikanos24 για την πορεία της ομάδας στην κορυφαία ευρωπαϊκή λίγκα αλλά και τη χημεία του με τον Κώστα Σλούκα, ενώ σχολίασε το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (15/04) για το πρωτάθλημα.

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε στο Amerikanos24 TV, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

Για τη νίκη και τη 2η θέση: «Είμαστε χαρούμενοι με το θέση μας και παίζουμε καλό μπάσκετ αυτήν τη στιγμή. Εννοώ ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι όμως. Η δουλειά δεν έχει τελειώσει. Θα πάμε στα πλέι-οφ με την ίδια νοοτροπία. Οι συμπαίκτες μου θα είναι έτοιμοι. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα είμαστε έτοιμοι».

Για τον έξαλλο πανηγυρισμό στο step-back τρίποντο: «Προσπάθησα να δώσω ενέργεια στην ομάδα μου και να πάρουμε το μομέντουμ με το μέρος μας και να βάλω τον κόσμο στο παιχνίδι».

Για το ματς που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Κρίνεται η πρώτη θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να την κατακτήσουμε. Σίγουρα έχουμε πάρει προσωπικά τις προηγούμενες ήττες. Και η ομάδα και εγώ προσωπικά. Οπότε θα έχουμε παραπάνω κίνητρο και θα τα δώσουμε όλα. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα είναι έτοιμη».

Για την χημεία του με τον Κώστα Σλούκα: «Υπάρχει μια γλυκιά ισορροπία όταν παίζεις μαζί του. Όταν εγώ είμαι άστοχος ή κάνω λάθη, μπαίνει μέσα αυτός και ανακτά το μομέντουμ για την ομάδα μας. Επομένως είναι πολύ ωραίο να παίζεις με τον Σλούκα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x