Euroleague

Ναν: «Ήθελα να τελειώνουμε κάποια στιγμή με αυτό το ματς»

Στο πως πήρε προσωπικά την υπόθεση νίκη για τον Παναθηναϊκό στάθηκε μετά τη νίκη επί της Άλμπα ο Κέντρικ Ναν.

Ο Κέντρικ Ναν τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πήρε την ώθηση στο δεύτερο ημίχρονο μετά την κακή εμφάνιση του πρώτου κόντρα στην Αλμπα, περιμένει τη διακοπή της επόμενης εβδομάδας ενόψει των πλέι οφ, ώστε να ξεκουραστούν και τόνισε πως μετρά μόνο η νίκη κι όχι η δική του απόδοση αν χάνει η ομάδα, στάθηκε στο κίνητρο που έχουν για τα πλέι οφ, ζήτησε μεγαλύτερη χημεία και συγκέντρωση στη συνέχεια και πως νιώθει έτοιμος για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά: «Το πήρα προσωπικά στην τέταρτη περίοδο. Χρειαζόμασταν την ώθηση. Δεν ήμαστε καλοί στο πρώτο ημίχρονο, δεν παίξαμε το μπάσκετ μας κι ήθελα να τελειώνουμε. Η ομάδα πάνω από όλα. Τι να το κάνω αν σκοράρω πολλούς πόντους και χάσουμε το παιχνίδι; Η νίκη μετρά.

Ακολουθεί μικρή διακοπή για εμάς και μετά τα playoffs. Θέλουμε να ξεκουραστούμε, να ανασυνταχτούμε και να μπούμε στα playoffs με νοοτροπία νικητή. Έχω κρατήσει πόντους και για τα playoffs. Νιώθω καλά στο τέλος της σεζόν, ήμασταν καλοί. Έχουμε ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για τα πλέι οφ. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, είμαστε στο 0-0 και πρέπει να διεκδικήσουμε τον τίτλο.
Η χημεία ‘χτίζεται’ συνέχεια. Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας στο παρκέ, είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε και αυτό είναι μια σπουδαία ομαδική προσπάθεια. Νιώθω έτοιμος για την κορυφή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x