Euroleague

Νέντοβιτς: «Είμαι απογοητευμένος…»

Τον κώδωνα του… κινδύνου για τον Παναθηναϊκό, ενόψει της συνέχειας, έκρουσε ο Νεμάνια Νέντοβιτς μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις.

Εμφανώς απογοητευμένος με την εικόνα του Παναθηναϊκού στη βαριά ήττα (93-78) από τη Ζαλγκίρις, ήταν ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ο Σέρβος γκαρντ τόνισε πως οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν ανέτοιμοι και πως θα πρέπει να σοβαρευτούν, καθώς η σεζόν μπήκε στην τελική ευθεία και πλέον θα κρίνονται οι τίτλοι.

«Δεν είχαμε τη σωστή γλώσσα του σώματος. Είμαι απογοητευμένος. Δεν είχαμε ενέργεια και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που χάσαμε. Δεχθήκαμε 52 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που δεν θα πρέπει να γίνεται με καμία ομάδα. Θα έπρεπε να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Δείχνουμε κουρασμένοι, ενώ δεν είμαστε και δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Δεν προετοιμαστήκαμε καλά ατομικά για αυτό το παιχνίδι. Εάν πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει κίνητρο ή ότι προσπαθούμε να βρούμε κίνητρο, τότε κάνουμε λάθος. Θα πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, γιατί μπαίνουμε σε ένα σημείο της σεζόν, όπου κρίνονται οι τίτλοι», ήταν τα λόγια του Σέρβου γκαρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x