Euroleague

Ντάνστον στο sportfm.gr: «Δεν θα στείλω μήνυμα στον Σλούκα, άξια κορυφαίος ο Μπαρτζώκας»

Για τον ημιτελικό της Εφές απέναντι στον Ολυμπιακό, την… μάχη με τον κουμπάρο και νονό του Κώστα Σλούκα και τον Γιώργο Μπαρτζώκα, μίλησε στο sportfm.gr ο Μπράιαντ Ντάνστον.

Ένα από τα πρόσωπα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον στον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την Εφές, όχι μόνο λόγο της αγωνιστικής τους αξίας αλλά λόγω του «ερυθρόλευκου» παρελθόντος του, είναι αναμφίβολα ο Μπράιαντ Ντάνστον.

Ο Αμερικανός σέντερ, θα συμμετάσχει σε ένα ακόμα Final Four στην καριέρα του, έχοντας κάνει… σεφτέ το 2015 στην Μαδρίτη με την φανέλα του Ολυμπιακού και πλέον θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά σε ημιτελικό την πρώην ομάδα του. Και όχι μόνο αυτή, αλλά και τον κουμπάρο και… νονό του, Κώστα Σλούκα. Ο Ντάνστον, λίγο πριν το τζάμπολ του Final Four μίλησε στο sportfm.gr για το παιχνίδι, την σχέση του με τον διεθνή γκαρντ και τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Αποστολή στο Βελιγράδι, Νίκος Ζέρβας

-Πόσο έτοιμοι είστε για την back to back κατάκτηση του τροπαίου:

«Πρώτα απ’ όλα είμαστε συγκεντρωμένοι στον ημιτελικό και όχι στο τρόπαιο.
Είναι μία πρόκληση να αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο πως θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα αναδείξουμε το ταλέντο που έχουμε. Είναι πολύ σημαντικό για αυτούς που βρίσκονται εδώ και όλη την σεζόν έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ. Είναι… πεινασμένοι για να πετύχουν και θα αγωνιστούν σκληρά».

-Ποιο θα είναι το κλειδί για την νίκη;

«Η αποφυγή των λαθών και η ενέργεια που θα βγάλουμε στο παρκέ. Παίζουν σκληρή άμυνα και θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί και εύστοχοι. Θα δώσουμε μάχη για όλα τα ριμπάουντ και πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό από την άμυνά μας. Είμαστε πιο έμπειρη ομάδα και έχουμε καλύτερη χημεία και αυτό πρέπει να το αναδείξουμε. Έχουμε πολλούς παίκτες που κάνουν πολλά πράγματα στο παρκέ».

-Πόσο ιδιαίτερο είναι το παιχνίδι για σένα, που θα αντιμετωπίσεις τον Κώστα Σλούκα, που είναι νονός και κουμπάρος σου;

«Έχουμε καταπληκτική σχέση και είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Είναι φοβερός άνθρωπος και παίκτης. Σίγουρα θα είναι ένας κακός… μπελάς για εμάς στο πως θα τον αντιμετωπίσουμε, αλλά παρότι τον αγαπώ πολύ θα ήθελα να στενοχωρηθεί αύριο. Δεν θα του στείλω κάποιο μήνυμα στο κινητό απόψε, αλλά θέλω να του πω και από εδώ συγχαρητήρια για την εξαιρετική σεζόν που έχει κάνει. Μετά το παιχνίδι θα πούμε περισσότερα».

-Ο κόουτς Μπαρτζώκας τον οποίο είχες στον Ολυμπιακό, άξιζε πιστεύεις το βραβείο του κορυφαίου της σεζόν;

«Έχει δημιουργήσει μία πολύ καλή ομάδα που προκρίθηκε στο Final Four παίζοντας καλό μπάσκετ. Ασφαλώς και το αξίζει και χαίρομαι ιδιαίτερα γι’ αυτόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x