Euroleague

Ντε Κολό: «Δεν είχαν Σπανούλη, αλλά έχουν ομάδα»

Παρά την απουσία του Βασίλη Σπανούλη, όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν έτοιμοι να παλέψουν, όπως δήλωσε ο Νάντο ντε Κολό μετά τη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στη μαχητικότητα των παικτών του Ολυμπιακού, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να καλύψουν το μεγάλο κενό του Βασίλη Σπανούλη, στάθηκε ο Νάντο ντε Κολό μετά τη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Αντρέι Κιριλένκο από τη μεριά του, είπε πως η ομάδα του ήταν άστοχη, ωστόσο έπαιξε καλή άμυνα.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, παρά το γεγονός πως δεν είχαν τον Σπανούλη. Έχουν όμως ομάδα. Ο καθένας τους ήταν έτοιμος να παίξει σκληρά. Νομίζω πως κάναμε καλή δουλειά σήμερα. Παίξαμε πιο επιθετικά στην άμυνα και πλέον αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε και στη συνέχεια», ήταν τα λόγια του Νάντο ντε Κολό.

Από την πλευρά του, ο Αντρέι Κιριλένκο είπε: «Καμιά φορά η μπάλα απλά δεν ήθελε να μπει στο καλάθι. Αυτό έγινε όταν είχαμε φτάσει στους 21 πόντους και δεν μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερους για επτά λεπτά. Τότε, κάναμε κάποιες προσαρμογές. Αλλά, σε αυτές τις περιπτώσεις το σημαντικό είναι να παίζεις καλή άμυνα. Για αρκετή ώρα είχαμε επιτρέψει μόνο 60 πόντους. Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής μας είπε πως θα έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά. Αυτό είναι καλή είδηση για τους φιλάθλους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x