Ενόψει των ημιτελικών του Final-4, ο Νάντο Ντε Κολό κλήθηκε να σχολιάσει τις δυνάμεις των ελληνικών ομάδων που βρίσκονται στο Άμπου Ντάμπι και μιλώντας στο sport-fm.gr για τους καθοδηγητές των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, είπε:
«Έχουν τεράστια εμπειρία ο Σλούκας και ο Φουρνιέ. Το να παίζεις σε μεγάλη ομάδα, κάνει τη διαφορά. Σε κάνει να καταλάβεις πώς να διαχειρίζεσαι την πίεση σε αυτό το επίπεδο. Είναι δουλειά του κάθε ηγέτη. Να καταλάβουν αν οι ομάδες τους είναι έτοιμες για τη μεγάλη στιγμή τους».
Όσο για το γεγονός πως οι... γκαρντ, όπως ο Σπανούλης και ο Γιασικεβίτσιους, έγιναν εξαιρετικοί προπονητές κι αυτό του δίνει κίνητρο για ν' ασχοληθεί με την προπονητική τα επόμενα χρόνια, ο άσος της Βιλερμπάν είπε:
«Ναι, γιατί όχι; Η προπονητική είναι κάτι που μου αρέσει. Εμπλέκομαι στις ομάδες των κοριτσιών μου…».
Όσο για τον Παναθηναϊκό και την πιθανή ολική επαναφορά του Ματίας Λεσόρ, ο Νάντο Ντε Κολό σχολίασε:
«Ο Ματίας είναι αυτός που μπορεί να επιστρέψει σε έξι μήνες και να παίξει σε Final-4. Θα δούμε πώς θα είναι, είναι δύσκολο, αλλά ο Ματίας είναι για τέτοια δουλειά…».
@sporfm946 Ο Ναντό ντε Κολό στην κάμερα του bwinΣΠΟΡ FM μιλάει για τον Κώστα Σλούκα και το Εβάν Φουρνιέ, καθώς και τι σημαίνει να είσαι ηγέτης μιας ομάδας. #sporfm #euroleague #panathinaikosbc #olympiacosbc #finalfour #fyp ? original sound - sporfm946
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






