Euroleague

Ντόρσεϊ: «Να προστατέψουμε την έδρα μας»

Την άποψη πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να μπει πολύ πιο δυνατά στο παιχνίδι με την Μπάγερν σε σχέση με αυτό με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, εξέφρασε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Με ένα δυνατό ξεκίνημα στο παιχνίδι θα μπορέσει ο Ολυμπιακός να εμποδίσει την καλή αγωνιστική κατάσταση της Μπάγερν και την αυτοπεποίθησή της, όπως δήλωσε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, λίγο πριν την τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τους βαυαρούς για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά, ο ομογενής γκαρντ, μίλησε για:

-το αυριανό ματς με την Μπάγερν:

«Προερχόμαστε από ήττα και είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για μας. Θέλουμε να προστατέψουμε την έδρα μας όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα, αλλά προέρχονται από πολύ καλά αποτελέσματα που τους έχουν δώσει αυτοπεποίθηση. Όμως είμαστε προετοιμασμένοι για να πάρουμε την νίκη».

-το τι πρέπει να βελτιώσει αγωνιστικά ο Ολυμπιακός σε σχέση με το παιχνίδι στο Βελιγράδι:

«Πρέπει να αρχίσουμε το παιχνίδι μας καλύτερα. Θεωρώ ότι ξεκινάμε λίγο αργά. Θα χρειαστούμε περισσότερη ενέργεια και ένα καλό προβάδισμα. Σίγουρα ένα παιχνίδι εξελίσσεται, όμως για να γίνουμε πολύ καλή ομάδα και να μείνουμε στην κορυφή, δεν θα πρέπει το μυαλό μας να μείνει στα θετικά αποτελέσματα. Πρέπει να τα ξεχνάμε εντελώς και να βγαίνουμε με περισσότερη δύναμη στα παιχνίδια».

-το πως ήταν η εμπειρία των συνεχόμενων εκτός έδρας αγώνων:

«Είχαμε βρει έναν ρυθμό στην έδρα μας και αυτό μας βοήθησε να νικήσουμε δύο φορές και μακριά από αυτή. Στην αρχή δεν είχαμε καλά αποτελέσματα εκτός, αλλά τώρα έχουμε αυτοπεποίθηση. Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφουμε μπροστά στο κοινό μας και ελπίζω να συνεχίσουμε με νίκες και τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο. Είναι πολύ σημαντικό να προστατέψουμε την έδρα μας και να «χτίσουμε» ένα καλό σερί».

-το ότι έχει αρχίσει εκτός από καλός σκόρερ να γίνεται και καλός δημιουργός:

«Ο ρόλος μου έχει αλλάξει φέτος σε σχέση με την πρώην ομάδα μου. Έχω περισσότερο την μπάλα στα χέρια μου και την ευχέρεια να παίρνω περισσότερα πικ. Αυτό μου δίνει την δυνατότητα να είμαι πιο δημιουργικός, όμως νομίζω πως ήταν στις δυνατότητές μου και πριν. Απλά ανάλογα με τον ρόλο που έχεις δείχνεις και αυτά που μπορείς. Σίγουρα πάντως εξαρτάται και από το σκάουτινγκ του αντιπάλου. Κάποιες ομάδες μου επιτρέπουν περισσότερο το σκοράρισμά, και κάποιες άλλες όχι, οπότε είναι καλό και να δημιουργώ, διότι δεν γίνεται σε κάθε παιχνίδι να είσαι απόλυτα εύστοχος. Μου αρέσει να αξιοποιώ τους συμπαίκτες μου γιατί αυτό κάνει και το δικό μου παιχνίδι πιο εύκολο. Κάνω αυτό που πρέπει κάθε φορά για το καλό της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x