Euroleague

Ντόρσεϊ στο sport-fm.gr: «Δεν εμφανιστήκαμε έτοιμοι με τον Παναθηναϊκό - Δεν ξέρω τίποτα ακόμα για το μέλλον μου»

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε στο sport-fm.gr και τον Χρήστο Ρομπόλη για τα όσα έφεραν την ήττα της Φενέρμπαχτσε από τον Παναθηναϊκό AKTOR, τον μικρό τελικό με τον Ολυμπιακό αλλά και το μέλλον του.

Η Φενέρμπαχτσε επέστρεψε στα Final Four μετά το 2019, όμως το εμπόδιο του Παναθηναϊκού AKTOR αποδείχθηκε ανυπέρβλητο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός τελικού, έχοντας μπροστά της την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την τρίτη θέση (26/05, 18:00).

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στον ημιτελικό με τους «πράσινους», μίλησε στο sport-fm.gr και τον Χρήστο Ρομπόλη για τα όσα έφταιξαν για τον αποκλεισμό, τη δυσκολία να βρει κανείς κίνητρο για έναν μικρό τελικό, αλλά και για το δικό του μέλλον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι έφερε την ήττα της Φενέρ από τον Παναθηναϊκό: «Δεν ξέρω τι έφταιξε, αλλά μπήκαμε πολύ άσχημα και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ 12-0. Κυνηγούσαμε σε όλο το παιχνίδι, επιστρέψαμε, πλησιάσαμε, όμως είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσεις αυτό. Όποτε επιστρέφαμε, έπαιρναν ξανά προβάδισμα γιατί χάναμε ενέργεια. Επομένως, έφταιξε ότι δεν εμφανιστήκαμε έτοιμοι και δεν παίξαμε με σκληράδα».

Για το σουτ που έβαλε από τη γωνία και πατούσε τη γραμμή, με τη Φενέρ να μένει πίσω έναν πόντο αντί να ισοφαρίσει: «Δεν νομίζω ότι θα άλλαζε κάτι. Δεν έπαιξα μετά από αυτό, οπότε δεν ξέρω τι θα άλλαζε. Είχαμε την ευκαιρία μας, χάναμε όμως το προβάδισμα ή τους αφήναμε να το ξαναπάρουν. Ήταν καλή ομάδα όλη τη σεζόν και θα είναι ωραίος τελικός».

Για τη δυσκολία να βρει κανείς κίνητρο ενόψει μικρού τελικού: «Η σεζόν έχει τελειώσει κατά κάποιο τρόπο, όμως λατρεύω να παίζω μπάσκετ και δεν συμμετείχα πολύ στο τελευταίο ματς, επομένως αν πάρω περισσότερο χρόνο στο επόμενο παιχνίδι θα είμαι ενθουσιασμένος. Ελπίζω να πάρω την ευκαιρία, και σαν ομάδα θα κατέβουμε να παίξουμε είναι η δουλειά μας».

Για το μέλλον του και αν αυτό μπορεί να τον βρει στην Ελλάδα: «Δεν ξέρω τι θα κάνω, θα το σκεφτώ αφού τελειώσουμε εδώ και μετά το καλοκαίρι. Είναι κάτι που θέλει σκέψη, αγαπώ την Ελλάδα και το μπάσκετ της χώρας, θα βλέπω τους ελληνικούς τελικούς. Γενικά, αγαπώ την Ελλάδα, μου δείχνουν την περισσότερη αγάπη από όλους τους οπαδούς της Ευρώπης, και όπου και αν παίζω θα δείχνω πάντα αγάπη σε αυτή και τους ανθρώπους της».

@sporfm946 Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο sport-fm.gr και τον @christos.robolis για την ήττα της Φενέρμπαχτσε από τον Παναθηναϊκό στον μικρό τελικό του FInal-4 της Euroleague, αλλά και για τις φήμες που τον συνδέουν μεταγραφικά με τους «πράσινους» και τον Ολυμπιακό. #euroleague #fenerbahce ? original sound - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x