Euroleague

Ο κόουτς της εξέδρας: Δεν αρκούν 7-8 λεπτά για να νικήσεις τη Μακάμπι

Ο Παναθηναϊκός επιχείρησε μια επική ανατροπή κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά το εντυπωσιακό φινάλε του στο ματς δεν ήταν αρκετό.

Ο Παναθηναϊκός άργησε να ξυπνήσει στο Τελ Αβίβ και μοιραία ηττήθηκε 77-73 από τη Μακάμπι.

Ο κόουτς της εξέδρας καταγράφει στο www.sportfm.gr τα στοιχεία που ξεχώρισε από το ματς…

Αναλυτικά:
Η αντιμετώπιση του Νάναλι, κυρίως στο πρώτο μέρος: Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ της Μακάμπι ήρθε από τον πάγκο κι έδωσε την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα του πετυχαίνοντας 16 πόντους στο πρώτο 20λεπτο, με τους παίκτες του Πρίφτη να μην καταφέρνουν να τον αναχαιτίσουν. Ο Νάναλι διάβασε σωστά την άμυνα του «τριφυλλιού» κι εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του Νέντοβιτς σε αυτό το κομμάτι.

Η απελπιστική αστοχία του Παναθηναϊκού για 30 περίπου λεπτά: Οι «πράσινοι» έμοιαζαν υπνωτισμένοι μέχρι τις αρχές της 4ης περιόδου κι έσπασαν τα… καλάθια, αφού αστοχούσαν ακόμα και σε θεωρητικά εύκολες προσπάθειες. Ειδικά ο Πέρι έμοιαζε να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου (0/7 εντός παιδιάς). Στα 7-8 τελευταία λεπτά οι πρωταθλητές Ελλάδας ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, ωστόσο δεν ήταν αρκετό.

Ο «παράγοντας» Μέικον: Ο Αμερικανός γκαρντ είχε 0 πόντους μέχρι το 29’ (!), ωστόσο κουβάλησε στις πλάτες του την ομάδα του Παναθηναϊκού από ‘κει και πέρα και πυροβολούσε από παντού (17 πόντοι). Ξεκάθαρα, ο Μέικον ήταν ο πρωτεργάτης της επαναφοράς του «τριφυλλιού», η οποία έμεινε όμως στη μέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x