Euroleague

Ο κόουτς της εξέδρας: Ο Σλούκας, ο Βεζένκοφ και τα τρομερά ποσοστά

Ο κόουτς της εξέδρας καταγράφει στο www.sportfm.gr όλα όσα έκριναν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν στη Γαλλία.

Μπορεί πριν από λίγες μέρες να προβλημάτισε με την εικόνα του στο Μονακό και να έβαλε σε κίνδυνο τους... κόπους μιας σεζόν, όμως ο Ολυμπιακός πήγε αποφασισμένος στη Λιόν, έκαμψε το εμπόδιο της σκληροτράχηλης Βιλερμπάν (80-94) και πήρε το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της Ευρωλίγκας!

Ο κόουτς της εξέδρας καταγράφει στο www.sportfm.gr όλα όσα έκριναν το ματς…

Ο αθόρυβος Βεζένκοφ που κάνει ό,τι θέλει

Το ότι είναι αν όχι ο κορυφαίος, ο πιο σταθερός παίκτης του Ολυμπιακού φέτος, είναι αδιαμφισβήτητο. Όμως ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ φροντίζει σε κάθε παιχνίδι να το αποδεικνύει, όπως και απόψε στη Λιόν. Ολοκληρώνει την παρουσία του στο ματς με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ, χωρίς πραγματικά να πάρει… χαμπάρι κανείς ότι έχει φτάσει στο double double. Είναι συγκλονιστική η ικανότητά του να προσφέρει πάντα σε όλους τους τομείς και η προοπτική του NBA είναι ορθάνοιχτη. Ενδεικτικό είναι, ότι στο 38’και με τόση κούραση, τρέχει στον αιφνιδιασμό σαν να είναι πρώτη περίοδος.



Η ηγετική ικανότητα του Σλούκα που επέστρεψε

Μετά από την κακή εμφάνιση στο Μονακό, που φυσικά δεν ήταν ο μόνος, επιστρέφει με… τρέλα και φτιάχνει όλο το παιχνίδι. Αν κάποιος κάτσει και ξαναδεί και τις εννέα ασίστ του, είναι όλες πάρε-βάλε, έτοιμα καλάθια για τους συμπαίκτες του. Το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε σκοράρει και ότι στα επόμενα 20’, πάει και βάζει 15, λέει πολλά. Είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού χωρίς αμφιβολία, είναι αμέτρητες οι βραδιές που κρίνει ματς και σε τεράστιο βαθμό εξαρτάται η ομάδα από αυτόν.

Τα τρομερά ποσοστά σε δίποντο-τρίποντο και οι ασίστ με το… τσουβάλι

Ακόμα και αν αφήσουμε στην άκρη το παιχνίδι με τη Μονακό που δεν είναι μέτρο σύγκρισης, τα ποσοστά του Ολυμπιακό στο αποψινό ματς, τα ποσοστά σε ασίστ, δίποντα και τρίποντα, ξεπερνούν συντριπτικά τον μέσο όρο, ειδικά στα εκτός έδρας ματς. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα είχαν 47,6% πίσω από τα 6,75, 65% μέσα από τη γραμμή του τριπόντου και με 21 ασίστ, τρομερά πράγματα που δείχνουν ξεκάθαρα γιατί νίκησαν οι Πειραιώτες. Το επιθετικό παιχνίδι ήταν εξαιρετικό, στην άμυνα υπήρχαν κάποιες τρύπες, όμως η γενική εικόνα είναι ικανοποιητική, σε ένα σημείο που μετράνε τα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x