Ένταση υπήρξε στο φινάλε της χθεσινής αναμέτρησης ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα (77-81).
Ο... γνωστός για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα Γουέιντ Μπόλντγουιν την έπεσε στον μόνιμα πράο Τζέριαν Γκραντ και απειλήθηε σύρραξη.
Ένα βίντεο από την Τουρκία δείχνει πως ο Αμερικανός γκαρντ της Φενέρ ξεκίνησε τον καβγά, όταν απώθησε τον άσο των «πράσινων» θεωρώντας ασέβεια από μέρους του ότι... πατούσε πάνω στο έμβλημα της τουρκικής ομάδας στο κέντρο του γηπέδου.
Ο Γκραντ, που προφανώς δεν έκανε κάποια τέτοια κίνηση ηθελημένα, αφού δεν έχει δώσει ποτέ στο παρελθόν τέτοια δικαιώματα, αντέδρασε δικαιολογημένα στην επιθετική κίνηση του Μπόλντγουιν.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






