Euroleague

Ο Σέκουλιτς αντικαθιστά τον Γκόλεματς στον πάγκο της Ντουμπάι BC

Ο Αλεξάνταρ Σέκουλιτς θα πάρει τη θέση του Γιούριτσα Γκόλεματς στον πάγκο της Ντουμπάι BC, τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν.

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αλεξάνταρ Σέκουλιτς, προκειμένου να διαδεχτεί στον πάγκο τον απολυθέντα Γιούριτσα Γκόλεματς, βρίσκεται η Ντουμπάι BC.

Ο Σλοβένος τεχνικός, που έγινε ευρύτερα γνωστός ως προπονητής της εθνικής του ομάδας από το 2020 και μέχρι σήμερα, αναμένεται να υπογράψει ως το τέλος της σεζόν, με οψιόν ανανέωσης.

Η Ντουμπάι BC χρειάζεται νίκη επί της Βαλένθια στο Σεράγεβο και εντός έδρας ήττα της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν την τελευταία αγωνιστική για να μπει στα play in της EuroLeague, ενώ στην Αδριατική Λίγκα είναι δεύτερη με 19-3 έχοντας ένα ματς λιγότερο από την Παρτίζαν (20-3).

Ο 48χρονος Σέκουλιτς άρχισε φέτος τη σεζόν στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αλλά τον Ιανουάριο τον αντικατέστησε ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x