Euroleague

Ιτούδης: «Πολύ σημαντική νίκη»

Στην αλλαγμένη προς το καλύτερο εικόνα που έδειξε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, απέδωσε ο Δημήτρης Ιτούδης την νίκη απέναντι στην Μακάμπι.

Απόλυτα ευχαριστημένος από την νίκη και την εμφάνιση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Μακάμπι, εμφανίστηκε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης.

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου. Αυτή ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Δεύτερον να πω πως ήταν πολύ καλό που μετά από καιρό παίξαμε μπροστά σε 4000 κόσμου. Ήταν υπέροχο που τους είδαμε ξανά στο πλευρό μας. Νομίζω ότι ενέπνευσε τους παίκτες μου η παρουσία τους. Είπαμε πως πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα στο δεύτερο μέρος και το κάναμε. Η Μακάμπι δεν παραδόθηκε ποτέ, είναι μία ομάδα με γεμάτο ρόστερ. Έχουν μέγεθος και έπαιξαν πολύ καλά. Μας έκαναν ζημιά στις ρακέτες, αλλά καταφέραμε και βρήκαμε λύση και για αυτό. Πιστεύαμε στην νίκη ακόμα και όταν ήμασταν πίσω στο σκορ και κάπως έτσι ήρθε η νίκη».
, τόνισε ο προπονητής της ρωσικής ομάδας.

Από την πλευρά του, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης, Μάικ Τζέιμς, επεσήμανε: «Η Μακάμπι έπαιξε πολύ καλά. Πήγε το ματς σε αργό ρυθμό και δεν ήταν ψηλό το σκορ, κυριάρχησαν οι άμυνες. Στο τέλος παίξαμε καλύτερα, μοιράσαμε την μπάλα, βάλαμε τα ελεύθερα σουτ και τα καταφέραμε».

Τέλος, ο Γουίλ Κλάιμπερν, δήλωσε: «Νικήσαμε μία πολύ ταλαντούχα ομάδα. Ήταν μία καλή νίκη, η πρώτη μας στην Ευρωλίγκα, έπειτα από ένα καλό παιχνίδι και μπροστά στους φιλάθλους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x