Euroleague

Ίδρωσε, μόχθησε… αλλά το Μιλάνο ξεπέρασε την Μπάγερν

Η Ολύμπια Μιλάνο κολύμπησε στον ιδρώτα της, μέχρι το τέλος φύλαγε τα νότα της, όμως στο τέλος λύγισε την αντίσταση της Μπάγερν Μονάχου.

Η Ολύμπια Μιλάνο πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην δυσκολοκατάβλητη Μπάγερν Μονάχου με 84-77, αντλώντας ενέργεια από το κοινό της και με εξαίσια προσοχή στις λεπτομέρειες… δεν έκανε το χατίρι του Ολυμπιακού και τον άφησε τέταρτο.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Έτορε Μεσίνα ήταν ο Σαβόν Σίλντς, ο οποίος στα κρισιμότερα σημεία δηλώνει «παρών» και δέχεται τις ευθύνες. Οι 22 πόντοι που σημείωσε αποδείχθηκαν όλοι σημαντικοί και στα τελευταία λεπτά πήρε στους ώμους του το βάρος των καταστάσεων. Η ιταλική ομάδα ανέβηκε στο 18-8 και πάει μπρος ολοταχώς για την τρίτη θέση.

Από την άλλη μεριά, η Μπάγερν πάλεψε όσο δεν πήγαινε, μολονότι πολλές στιγμές ένιωσε την αδικία της τύχης και την πόρτα να κλείνει στο πρόσωπο της. Η εξωπραγματική παρουσία του Βλαντιμίρ Λούτσιτς και οι 26 πόντοι που κατέγραψε δεν αρκούσαν. Έτσι, η γερμανική ομάδα έχασε μία τεράστια ευκαιρία να εδραιωθεί και βρίσκεται στη ψυχοφθόρα όγδοη θέση.

Το ματς:

Η εναρκτήρια περίοδος βρήκε την Μπάγερν σε καταιγιστικούς ρυθμούς και να παίρνει νωρίς το προβάδισμα. Βέβαια, το Μιλάνο προσαρμόστηκε, απάντησε και έφερε την αναμέτρηση στα μέτρα της.

Στην δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα από το Μόναχο έβγαλε πυγμή και αποφασιστικότητα , πήρε διαφορά δέκα πόντων, μολονότι ο Μέλι δεν άφησε την κατάσταση περαιτέρω να επεκταθεί.

Στην επανέναρξη της αναμέτρησης οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι, κάθε καλάθι και μία απάντηση, έως το σημείο που το Μιλάνο ξέσπασε και ανέβασε τη διαφορά στους εννέα.

Η τελευταία περίοδος ήταν γκραν-κινιόλ, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους… οι γηπεδούχοι ευστόχησαν στις βολές τους και με μεγάλα σουτ των Σίλντς και Χολ να ξορκίσουν τους Βαυαρικούς δαίμονες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x