Euroleague

MVP του Final 4 ο τεράστιος Φουρνιέ: «Με αυτόν τον κόσμο σήμερα δεν μπορούσαμε να χάσουμε»!

Ο Εβάν Φουρνιέ αναδείχθηκε MVP του Final 4 της Ευρωλίγκας, όντας καθοριστικός στην κατάκτηση του τροπαίου από τον Ολυμπιακό!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μετά από ένα τελικό που θα μνημονεύεται για χρόνια, ο τεράστιος Ολυμπιακός νίκησε 92-85 τη Ρεάλ, ξόρκισε μονομιάς όλες τις κατάρες και ανέβηκε στον θρόνο της Ευρωλίγκας για 4η φορά.

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές αυτού του σπουδαίου επιτεύγματος ήταν ο Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος μάλιστα αναδείχθηκε MVP του Final 4, με τα καθοριστικά του σουτ να παίζουν μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Ο Γάλλος σταρ αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού με το γνωστό σύνθημα «οε οε οε Φουρνιέ», ενώ στη συνέχεια μίλησε στην κάμερα της Euroleague και εξέφρασε τα συναισθήματά του για την κατάκτηση του τίτλου.

«Ακούγεται υπέροχο ότι είμαι πρωταθλητής Ευρώπης. Τρομεροί οπαδοί. Θέλω να πω ευχαριστώ στους οπαδούς, στην ομάδα. Ήταν πολύ δύσκολο μας, αλλά ήταν αδύνατο να χάσουμε με αυτόν τον κόσμο. Δεν πήρα από πέρσι κίνητρο. Πήρα από αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο», είπε αναλυτικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φουρνιέ πήρε πάνω του την ομάδα στα δύσκολα και μέτρησε 20 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x