Euroleague

Ακυρώθηκαν πτήσεις φίλων Ολυμπιακού για Κάουνας-Καταγγελίες για πρακτορεία

Πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού δεν βρήκαν εγκαίρως τρόπο για να μεταβούν στο Κάουνας, ενώ υπάρχουν καταγγελίες για ταξιδιωτικά γραφεία.

Αρνητική τροπή πήρε για πάνω από 150 φίλους του Ολυμπιακού η επιθυμία να δουν από κοντά τον τελικό της Ευρωλίγκας απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση της πτήσης τους για Κάουνας, ενημερώθηκαν πως αυτή ακυρώθηκε και δεν είχαν τρόπο να ταξιδέψουν εγκαίρως για τη Λιθουανία.

Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» καταγγέλλουν ταξιδιωτικά γραφεία πως έταζαν πτήσεις τσάρτερ χωρίς να τις έχουν εξασφαλίσει και η δικαιολογία για τη ματαίωση των πτήσεων ήταν πως η πολιτική προστασία της Λιθουανίας δεν επέτρεψε την προσγείωση άλλων τσάρτερ. Πάντως αρκετές ναυλωμένες πτήσεις προσγειώθηκαν κανονικά τις τελευταίες ώρες στο Κάουνας.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού προφανώς και θα πάρει πίσω τα χρήματα για την πτήση που δεν έγινε ποτέ, ωστόσο πολλοί εξ αυτών είχαν ταξιδέψει για Αθήνα από Κρήτη, Θεσσαλονίκη, νησιά και άλλες περιοχές και τελικά δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x